Vil være den bedste maler i København

En maler med mere en 15 års erfaring

De har over 15 års erfaring i maler branchen. Deres grundlægger og formand, Jens, har en særlig mission og det er at gør hans malerfirma til det største i hele København.
for de næste mange årtier af professionel succes her i København

De leverer professionel maler services København, og deres ønske er at udvikle varige professionelle relationer ved at give håndværksmæssig kvalitet og service, der er anerkendt og respekteret.

De ser frem til at arbejde med dig på din bolig eller kommercielle maler behov i København.

Hvis du er ude og se efter den bedste maler i hele København så er det her du skal kigge her!

Du vil få en maler der altid levere et godt stykke arbejde til dig og et resultat som du kun kan være tilfreds med. se billede her:

malerarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte dem for et gratis tilbud på et malerarbejde..

Allerede i 1970 virksomheden blev etableret i København, skabeloner, og har været i København siden 1997.

De har i dag 6 faglærte malere-svende ansat i deres virksomhed. Masters Jens k. udfører traditionelle malerarbejdet, ordet fast liggende og serviceaftaler, hjem forbedring og vedligeholdelse af erhvervslokaler, men også hjælper med koordinering af store rehabilitering fungerer som en komplet renovering og ombygning af badeværelser, lejligheder og boliger.

De lover en simpel proces og et godt resultat.

TAPET er en glimrende måde at få en stærk og spændende udtryk i et rum. De designs, farver og mønstre er næsten uendelige, som gør muligt at få den næsten præcis som du vil. job at få tidsplan på væggen, men ses som en enorm udfordring.

Benyt en professionel maler næste gang.

Hvorfor bruge en professionel maler i København? Udfordringerne på vægbeklædning er mange, og er det endda væg mønster er vanskeligere at få et godt resultat. At tilpasse tidsplanen omkring Vinduer, døre og i hjørner og undgå bobler og er trække i væggen udfordrer velkendte for de fleste.

Master Jens har omfattende erfaring med indvendige udsmykning og sikrer, at du får det ønskede resultat. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud.